La Pepa, una cuina mediterrània que posa en valor el producte local i els àpats reposats
La Pepa, una cuina mediterrània que posa en valor el producte local i els àpats reposats
El xef Eduard Agell capitaneja al passeig del Carme de Vilanova i la Geltrú un binomi gastronòmic perfecte que rendeix homenatge diari a la cuina mediterrània i al producte de proximitat. Des de fa unes setmanes, el restaurant La Pepa ha obert les seves portes per complementar la carta i l'oferta gastronòmic de Cal Pachurri, un restaurant especialitzat en tapes que va obrir l'estiu de 2021
El responsable de la cuina i de l'ideari dels dos restaurants explica l'origen d'aquesta doble aposta a escassos metres: "quan vam reobrir Cal Pachurri, la nostra idea ja era oferir plats més elaborats com són els peixos i els arrossos, però les limitacions d'espai del local i la cuina ens van encaminar a crear una carta de tapes, igualment elaborades amb productes de qualitat. Ara per fi poder obrir aquesta porta i complementar la nostra oferta des del restaurant La Pepa, a escassos metres de Cal Pachurri, que ens permet obrir-nos a un públic més divers, que busca fer un àpat més reposat, i mantenir la filosofia de la nostra cuina a tots dos locals: la marca Origen Mediterrani", explica el xef Eduard Agell.
Vilanova
Horari d’estiu, del 15 de juny al 15 de setembre:
Dimarts a diumenges : 13:00h a 17:00h – 20:00h a 00:00h
Dilluns : Tancat
Horari d’hivern, a partir del 15 de setembre:
Dimecres, dijous i diumenges: 13:00h a 17:00h
Divendres i dissabtes: 13:00h a 17:00h – 20:00h a 00:00h
Dilluns i dimarts: Tancat
Comentarios
Publicar un comentario