La Pepa, una cuina mediterrània que posa en valor el producte local i els àpats reposats

 

La Pepa, una cuina mediterrània que posa en valor el producte local i els àpats reposats


El xef Eduard Agell capitaneja al passeig del Carme de Vilanova i la Geltrú un binomi gastronòmic perfecte que rendeix homenatge diari a la cuina mediterrània i al producte de proximitat. Des de fa unes setmanes, el restaurant La Pepa ha obert les seves portes per complementar la carta i l'oferta gastronòmic de Cal Pachurri, un restaurant especialitzat en tapes que va obrir l'estiu de 2021

El responsable de la cuina i de l'ideari dels dos restaurants explica l'origen d'aquesta doble aposta a escassos metres: "quan vam reobrir Cal Pachurri, la nostra idea ja era oferir plats més elaborats com són els peixos i els arrossos, però les limitacions d'espai del local i la cuina ens van encaminar a crear una carta de tapes, igualment elaborades amb productes de qualitat. Ara per fi poder obrir aquesta porta i complementar la nostra oferta des del restaurant La Pepa, a escassos metres de Cal Pachurri, que ens permet obrir-nos a un públic més divers, que busca fer un àpat més reposat, i mantenir la filosofia de la nostra cuina a tots dos locals: la marca Origen Mediterrani", explica el xef Eduard Agell.

Vilanova
Pg. del Carme, 12, Vilanova
Tel: 938 100 994
restaurantlapepa.com

Horari d’estiu, del 15 de juny al 15 de setembre:

Dimarts a diumenges : 13:00h a 17:00h – 20:00h a 00:00h

Dilluns : Tancat

Horari d’hivern, a partir del 15 de setembre:

Dimecres, dijous i diumenges: 13:00h a 17:00h

Divendres i dissabtes: 13:00h a 17:00h – 20:00h a 00:00h

Dilluns i dimarts: Tancat



Comentarios

Entradas populares de este blog

25 restaurantes cerca de Madrid donde se come muy bien

Ruta al Refugio Odle en Dolomitas y Rifugio Locatelli

Las piscinas naturales más espectaculares de España