PASTISSERIA FORMENTOR
PASTISSERIA FORMENTOR
Pastisseria Artesana, Especialitats Mallorquines
Camèlies, 19-21 telf 93 213 35 40
BARCELONA 08024
Inici (pastisseriaformentor.com)
L'any 1952 L'Antoni Andreu i la Pilar Rosell, obrien un nou negoci a carrer Camèlies, després de tancar el seu negoci al carrer Nou de Sant Francesc on no van aconseguir superar tots els problemes derivats de la post guerra i l'estraperlo.
En aquest nou indret, somiaven en un negoci familiar, on poguessin elaborar la pastisseria artesana i tradicional, que tan be coneixien. Poc a poc, la qualitat de les seves elaboracions, van tenir una bona acollida en el barri, però l'origen Mallorquí de l'Antoni va marcar des de un principi el tarannà del negoci, sobretot les seves magnifiques ensaïmades, fetes amb un procediment tant meticulós, que gairebé semblava una ritual.
Aviat la seva filla Carme, es va fer càrrec de la botiga, i el destí va fer que s'enamores d'un jove pastisser, Jaume Tasias, que va fer la seva formació junt amb el que hauria de ser el seu sogre. La jove parella van anar fent gran, el nom de la Pastisseria Formentor al barri, amb una fidel continuïtat de les seves especialitats, que ja eren una marca de la casa.
Comentarios
Publicar un comentario