PASTISSERIA FORMENTOR

 

PASTISSERIA FORMENTOR

Pastisseria Artesana, Especialitats Mallorquines

Camèlies, 19-21 telf 93 213 35 40

BARCELONA 08024

Inici (pastisseriaformentor.com)

L'any 1952 L'Antoni Andreu i la Pilar Rosell, obrien un nou negoci a carrer Camèlies, després de tancar el seu negoci al carrer Nou de Sant Francesc on no van aconseguir superar tots els problemes derivats de la post guerra i l'estraperlo. 

En aquest nou indret, somiaven en un negoci familiar, on poguessin elaborar la pastisseria artesana i tradicional, que tan be coneixien. Poc a poc, la qualitat de les seves elaboracions, van tenir una bona acollida en el barri, però l'origen Mallorquí de l'Antoni va marcar des de un principi el tarannà del negoci, sobretot les seves magnifiques ensaïmades, fetes amb un  procediment tant meticulós, que gairebé semblava una ritual.

Aviat la seva filla Carme, es va fer càrrec de la botiga, i el destí va fer que s'enamores d'un jove pastisser, Jaume Tasias, que va fer la seva formació junt amb el que hauria de ser el seu sogre. La jove parella van anar fent gran, el nom de la Pastisseria Formentor al barri, amb una fidel continuïtat de les seves especialitats, que ja eren una marca de la casa.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Los mejores países para vivir jubilado

Pozas Huesca

World’s 101 Best Steak Restaurants”, con 9 restaurantes españoles (9%)